Nora Bååth

FÅNGA MINNEN

Vem är det som gömmer sig bakom kameran?

var så himla glad och stolt, och det var då allting började. Fotade mest vatten, blommor och djuren på den här tiden, men det är väl så många börjar? När jag tittar tillbaka på dessa bilder som jag tog under den här tiden så skrattar jag lite åt mig själv för bilderna är inte bra, men samtidigt kan jag inte sluta le för min okunskap av vad en bra bild är för något, men man måste börja någonstans.

Mitt namn är Anna Nora Bååth jag är en nittonårig fotograf med rötter i Hälsingeskogarna. Jag är uppvuxen i Arbrå som ligger i mitten av Hälsingland, där växte jag upp tillsammans med min stora familj. Fotografering har alltid varit en del av mig och mitt liv. Jag började fota som väldigt ung och köpte min första kamera för mina julklappspengar,

På gymnasiet valde jag att följa mitt hjärta och plugga foto, gick estetik och media programmet och det var en väldigt lärorik tid, har börjat se bild på ett helt annat sätt och hittat min bildstil. Just nu tycker jag om att ta med kameran ut i skogen, det behöver inte vara så mycket mer komplicerat än så, det jag gillar med foto är att kunna bevara guldklimparna i vardagen.

Boka fotografering

FÖREVIGAR ÖGONBLICK, NU OCH FÖR ALLTID.

Hemsidan är skapad med