Den stora dagen

Vad roligt att just ni är ute efter en bröllopsfotograf, det är verkligen en stor dag värd att minnas. Genom ett fotografi så bevarar vi denna stora dag, även fast den stora dagen gått mot sitt slut. Det är inte för ens efter bröllopet som man inser fotografens stora betydelse och det är därför jätteviktigt att man hittar rätt fotograf för sitt bröllop. Jag vill att mina kunder ska känna sig så bekväma och säkra med mig som fotograf, speciellt under en sån här stor och viktig dag. Det är en ära för mig att få vara med på er bröllopsdag.


Jag fotograferar väldigt ljusa, färgglada och kärleksfulla bilder. Min fotostil är mer av en dokumenterande stil, då jag vill fånga er kärlek precis som den är. Jag vill att ni känner er bekväma framför kameran och därför kommer jag inte tvinga in er i positioner som inte faller er naturligt, jag hjälper givetvis till och ger tips och förslag, men låter er fullfölja allt på ert speciella vis.Bröllopsporträtt

Att stå framför kameran kan vara väldigt läskigt, men jag strävar efter att ni som par ska känna er så säkra som möjligt. Porträttbilder behöver inte vara strandad fyrkantiga uppställda bilder, ett porträtt kan vara livfullt och personligt. Jag vill att mina porträttbilder ska spegla er som par.


1-2 timmes fotografering:

- Vi fotograferar under ungefär en timmes tid eller längre om det så skulle behövas, allt för att ni ska känna er säkra och nöjda med resultatet.

- Personligt möte med testfotografering innan den riktiga fotograferingen.

- Leverans av era digitala bilder inom fyra veckor. tio stycken högupplösta bilder ingår i paketet, fler kan köpas till efteråt.

- Fri support - före, under och efter er bröllopsdag.

- Administration och backup av era bilder i ett år.


Pris: 2500 sek

Bröllop 3-5 timmar

Detta bröllopspaket passar bra för de som vill bevara hela vigseln med mingel utanför kyrkan och porträttfotografering. Jag finns med under hela vigseln och efteråt för att fånga dessa ögonblick. När allt lugnat ner sig så smiter vi iväg och fotograferar bröllopsporträtten på valfri plats.


3-5 timmars fotografering:

- Fotograferar under vigsel, utanför kyrkan och porträtt på valfri plats.

- Personligt möte där vi går igenom hela dagen och även testfotograferar.

- Leverans av era digitala bilder inom fyra veckor. 50 bilder ingår per timme.

- Fri support - före,under och efter bröllopsdagen.

- Administration och backup av era bilder i ett år.


Pris: 7500 sek


Bröllop heldag

Vill ni bevara hela denna fantastiska dag så är det här paketet verkligen för er. Jag kommer finnas med under hela dagen och fånga de allra viktigaste ögonblicken under bröllopsdagen. Från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll.


6-10 timmars fotografering:

- Heldags fotografering, med allt från förberedelse,vigsel, porträtt och fest.

- Personligt möte där vi går igenom hela dagen och även testfotograferar.

- Leverans av era digitala bilder inom sex veckor, 50 bilder per timme ingår.

- Fri support - Före, under och efter bröllopsdagen

- Administration och backup av era bilder i ett år.


Pris 12500 sek

Boka fotografering

FÖREVIGAR ÖGONBLICK, NU OCH FÖR ALLTID.

Hemsidan är skapad med